Consultanţă şi servicii cu valoare adăugată

Am câştigat recunoaşterea serviciilor noastre din partea multor companii de renume din industrii diverse, astfel încât putem utiliza expertiza proiectelor trecute pentru a dezvolta şi implementa soluţii care să vină în întâmpinarea oricăror provocări.

Outplacement

leoHR este implicată activ în dezvoltarea şi implementarea serviciului de outplacement ca o soluţie-suport pentru continuitatea profesională. Este un serviciu dedicat companiilor care doresc să asigure angajaţilor afectaţi de re-organizări şi restructurări o tranziţie cât mai uşoară spre un nou loc de muncă, oferindu-le acces la evaluări profesionale, consultanţă şi procese de recrutare şi selecţie active în piaţa forţei de muncă.

Consultanţă în carieră

Pentru a ajuta profesioniştii să îşi descopere traseul optim în carieră, punem la dispoziţie instrumente şi tehnici inovatoare. Consultanţa în carieră poate fi o soluţie ideală în procesele de:

  • luare a deciziei de a schimba un job sau o carieră
  • căutare a unui loc de muncă
  • alegere a carierei
  • re-orientare profesională în urma pierderii locului de muncă
  • revenire în câmpul muncii

Evaluare

Consultanţii leoHR sunt acreditaţi şi certificaţi să aplice o serie de teste de personalitate, acestea scot în evidenţă trăsături de caracter, competenţe şi preferinţe personale, grupându-le în categorii relevante pentru mediul de muncă cum ar fi: colaborarea cu ceilalţi, stilul de lucru, dinamism, rezistenţa la stres, orientarea spre rezolvarea problemelor, managementul schimbării.

Evidenţiind atât atu-urile, cât şi punctele slabe în contextul relaţionării cu locul de muncă, instrumentele folosite, atât ca parte integrantă a procesului de recrutare dar şi separat, sunt deosebit de utile pentru a indentifica nevoile de training, dar şi pentru autoevaluare, în perspectiva dezvoltării personale şi profesionale, sau identificarea de noi direcţii în carieră.

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com